VOEDING

Om vitaal te zijn, uw ideale gewicht te behalen en te behouden is gezonde voeding naast beweging een onmisbare schakel. Bent u bekent met het jojo-effect en heeft u ooit geprobeerd om af te vallen met behulp van een dieet?
Zelf werk ik met een foodlog deze wordt door u ingevuld gedurende een 5 tal dagen hierdoor verkrijg ik inzicht in uw voedingspatroon want
om uw doelstellingen te bereiken zult u uw voedingspatroon moeten veranderen. Als Personal Trainer coach ik u hierbij en zorg ik ervoor dat u een gezond voedingspatroon aanleert welke bij uw leefstijl past. Een crashdieet zal ik u niet voorschrijven gezien het resultaat slechts tijdelijk is.

Als Personal Trainer werk ik met een voedingsprotocol die is samengesteld door erkende diëtisten. Samen hebben zij een aantal regels opgesteld die essentieel zijn bij gezonde voeding:
1. De juiste voedingsstoffen innemen (en weten wat er in uw voeding zit)
2. Niet teveel en niet te weinig calorieën innemen
3. Verschillende eetmomenten per dag

Met behulp van deze tips leert u welke voedingsstoffen voor u belangerijk zijn en waar zij in zitten. Zo kunt u de juiste keuzes maken in uw nieuwe leefstijl. Hierdoor zult u uw doelstelling makkelijker bereiken en ook behouden.